Matematik

Vektorer

25. marts 2021 af Eathomsen - Niveau: A-niveau

Hej

Håber en kan hjælpe

Vektoren AB har begyndelsespunktet A(3,-1), længden 6 og retningsvinklen 133°. Bestem med 3 decimaler koordinaterne til B.

Mange tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. marts 2021 af mathon

                \small \begin{array}{lllll} \begin{pmatrix} b_1\\b_2 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 3+6\cdot \cos(133\degree)\\ -1+6\cdot \sin(133\degree) \end{pmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.