Kemi
TLC i vinfremstilling
02. april 2021 af
Hans12333
-
Niveau: B-niveau
Jeg forstår ikke spørgsmålet, er der en der kan forklare?
Vedhæftet fil: 2021-04-02.png
Svar #1
02. april 2021 af BlopBlip
Spørgsmålet er hvilken en af vinene er der blevet fjernet, ved hjælp af bakteriekultur, æblesyre.
Du har to vin prøver vin 1 og vin 2.
I den ene har man fjernet æblesyre (ved hjælp af bakterier) i den anden har man ikke.
Der er blevet kørt en TLC af begge vin samt reference af æblesyre,( vinsyre og mælkesyre) for at se hvilken af de to indeholder æblesyre.
Du kan nu ud fra TLC'en se hvilken af de to vin som ikke indeholder æblesyre. Denne må altså være svaret på spørgsmålet.
Du har to vin prøver vin 1 og vin 2.
I den ene har man fjernet æblesyre (ved hjælp af bakterier) i den anden har man ikke.
Der er blevet kørt en TLC af begge vin samt reference af æblesyre,( vinsyre og mælkesyre) for at se hvilken af de to indeholder æblesyre.
Du kan nu ud fra TLC'en se hvilken af de to vin som ikke indeholder æblesyre. Denne må altså være svaret på spørgsmålet.
Skriv et svar til: TLC i vinfremstilling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.