Matematik

Rum Geometri

05. april 2021 af Anonym2006 - Niveau: 8. klasse

OPGAVE 2

Pakker i en pakkeboks må højst måle 61 cm i længden, 37 cm i bredden og 35 cm i højden, og en pakke må højst veje 20 kg. A Design tre forskellige kasser, som kan bruges til at sende pakker fra pakkeboksen. B Beregn eller mål rumfang af dine tre kasser. C Beregn eller mål overfladeareal af dine tre kasser.

Forstår ikke hvordan man skal udføre opg


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2021 af ringstedLC

A Du skal vælge tre størrelser; bredde, længde og højde, så de overholder maks.-målene.

B Den forstår du godt.

\begin{align*} R &= b\cdot l\cdot h=\;?\,\text{cm}^3 \end{align*}

C Overfladearealet af en regulær kasse er tre par rektanglers areal:

\begin{align*} O &= 2\cdot \left (b\cdot l \right )+2\cdot \left (b\cdot h \right )+2\cdot \left (l\cdot h \right ) \\ &= 2\cdot \left (b\cdot l+b\cdot h+l\cdot h \right ) \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2021 af AMelev

#0 Max-vægt på 20 kg er irrelevant i forhold til din opgave.


Skriv et svar til: Rum Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.