Matematik

Matematik - Hvad er 4/5 af 40 kroner?

09. april 2021 af Irene11 - Niveau: 8. klasse

Hej!!

Jeg sidder fast med denne opgave, det ville være rigtig rart, hvis jeg fik hjælp til en forklaring eller noget lignende. Hvis jeg får hjælp til dette, kan jeg klare resten.. Tak på forhånden :) 

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-,-.-.-.-.-.-

Hvad er 4/5 af 40 kroner?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2021 af janhaa

(4/5)*40 kr = 160/5 kr = 32 kr


Svar #2
09. april 2021 af Irene11

#1

(4/5)*40 kr = 160/5 kr = 32 kr

Tusind tak, Janhaa.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2021 af AMelev

Alternativt

1) 4/5 = 80%, så 4/5 af 40 er 80% af 40 = 0.80·40 = 32

2) 1/5 af 40 = 8, så 4/5 af 40 = 4·8 = 32


Skriv et svar til: Matematik - Hvad er 4/5 af 40 kroner?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.