Matematik

Vektor

16. april 2021 af jhn123 - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg er stået af på denne opgave. Hvordan løses den?

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: vektor.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere et hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2021 af PeterValberg

\vec{a}+\vec{b}= \binom{a_1}{a_2} + \binom{b_1}{b_2} = \binom{a_1+b_1}{a_2+b_2}

{\color{Red} \widehat{\vec{a}+\vec{b}}=\widehat{\binom{a_1+b_1}{a_2+b_2}}=\binom{-a_2-b_2}{a_1+b_1}}

\hat{a}=\binom{-a_2}{a_1}

\hat{b}=\binom{-b_2}{b_1}

{\color{Red} \hat{a}+\hat{b}=\binom{-a_2}{a_1}+\binom{-b_2}{b_1}=\binom{-a_2-b_2}{a_1+b_1}}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.