Fysik

Mekanik

17. april 2021 af maurice32 - Niveau: A-niveau

Hvor stor procentdel af rumfartøjet tabte mekaniske energi blev omsat til termisk energi i varmeskjodet under denne opbremsning?

Tak for hjælpen på forhånd:))


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. april 2021 af ringstedLC

Du har sikkert rumfartøjets masse:

\begin{align*} \Delta E_{term.} &= m_{skjold}\cdot c_{skjold}\cdot \Delta T \\ \% &= \frac{\Delta E_{term.}\cdot 100}{\Delta E_{mek.}}\% \end{align*}


Svar #2
18. april 2021 af maurice32

Tusind tak. Jeg var kommet til kun at bruge massen af varmeskjoldet, da jeg udregnede den mekaniske energi. 


Skriv et svar til: Mekanik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.