Matematik

Sandsynlighed

18. april 2021 af inneedofhomework - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg har denne opgave om sandsynlighed... er der en, der kan hjælpe mig med at løse den?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2021 af peter lind

slå op i dit CAS værktøj


Svar #2
19. april 2021 af inneedofhomework

Den skal løses uden CAS...

Brugbart svar (1)

Svar #3
19. april 2021 af PeterValberg

Benyt

P(X=r)=K(n,r)\cdot p^r\cdot (1-p)^{n-r}

n er antalsparameteren
p er sandsynlighedsparameteren
r er antallet af successer

P(X=0)=K(3,0)\cdot 0,5^0\cdot (1-0,5)^{3-0}=1\cdot 1\cdot 0,5^3=0,125

se eventuelt < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
19. april 2021 af inneedofhomework

Nu forstår jeg det. Tak.


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.