Matematik

Stokatisk variabel - bestem p

19. april 2021 af inneedofhomework - Niveau: A-niveau

Er der en, der kan vise hvordan denne skal løses?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2021 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit vedhæftede billede, det gør det nemmere at hjælpe

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
19. april 2021 af inneedofhomework

Er der en, der måske kan vise, hvordan denne skal løses? Please...


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2021 af AMelev

X ~ N(6,2). P(4 ≤ X ≤ 9) = P(X ≤ 9) - P(X ≤ 4) = F(9) - F(4)
Det står ikke direkte i formelsamlingen, men (263) og (265) giver tilsammen, at P(a ≤ X ≤ b) = F(b) - F(a).

Hvis det er uden hjælpemidler, skal du aflæse på grafen, ellers kan du bruge CAS.


Skriv et svar til: Stokatisk variabel - bestem p

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.