Matematik

Trigonometri

28. april 2021 af marta05 - Niveau: 10. klasse

I en retvinklet trekant er b=12,9; c=18,7; C=90 grad. Bestem vinklen B.

kan i hjæper den opgave Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2021 af janhaa

\sin(B)=12,9/18,7\\ B=43,6^o


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2021 af PeterValberg

#0 Se eventuelt denne video < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.