Matematik

Aflæsning af vektorer

02. maj 2021 af Thomas0090 - Niveau: A-niveau

Hej. Har brug for hjælp til denne opgave? Tak på forhånd. Filen er nederst. 

Vedhæftet fil: vaba7.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2021 af ringstedLC

Aflæs vektorernes koordinater, opstil regnestykket og beregn. Husk at tælle "de rigtige veje".


Svar #2
02. maj 2021 af Thomas0090

Jeg tror godt jeg kan finde ud at opstille og beregne, men jeg kan ikke finde ud af at aflæse dem. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2021 af ringstedLC

En spids blyant, en rolig hånd og så tæller du bare på gitteret fra A og B. Jeg plejer ved tvivl at tælle igen, men så fra pilen og baglæns.


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. maj 2021 af mathon

Start i vektorens begyndelsespunkt. Tæl (med fortegn) vandret ud for vektorens endepunkt - du har vektorens førstekoordinat.

Start i vektorens begyndelsespunkt. Tæl (med fortegn) lodret ud for vektorens endepunkt - du har vektorens andenkoordinat.


Svar #5
02. maj 2021 af Thomas0090

er det så A= (-3, 3) og B (7,3) ??


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. maj 2021 af mathon

det er så a = (9, -1) og b = (-7, -3) 


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. maj 2021 af oppenede

A starter ved x=-5 og slutter ved x=4, hvilket er en forøgelse på 9, hvorfor førstekoordinaten for A er 9.

Svar #8
02. maj 2021 af Thomas0090

tusind tak for det


Skriv et svar til: Aflæsning af vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.