Matematik

Lukket form

02. maj 2021 af chamin - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har svært ved at besvare b)-spørgsmålet

Jeg har selv fået den til

y(n)= -25000*-0.2^n +(-105000)*n*-0.2^n


Svar #1
02. maj 2021 af chamin

Opgaven er her, beklager

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Svar #2
02. maj 2021 af chamin

Lige meget har fået den løst til at være

y(n)=-833,33*-0.2^n+25833,33*1^n


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2021 af AMelev

Korrekt, bortset fra manglende parentes (-0.2)n, og at *1^n bør slettes, da 1n = 1.


Skriv et svar til: Lukket form

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.