Kemi

Stofmængdekoncentration af chlorid i havvand hjælp

09. maj 2021 af August03 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til denne opgave. Jeg har lavet a men kan ikke finde ud af resten er der nogen der kan hjælpe?

1.     Beregn stofmængden af AgNO3 i det tilsatte volumen af 0,100 M AgNO3. Noter i skemaet nedenfor. 

Vi bruger formlen n=c*V

Måling 1: V(AgNo3)= 0,0036 L
c(AgNO3)= 0,1mol/L
c(AgNO3) * V(AgNO3) = 0,1*0,0036 = 0,00036 mol

 Måling 2: V(AgNo3)=0,0051 L
c(AgNO3)= 0,1 mol/L
c(AgNO3) * V(AgNO3) = 0,1*0,0051 = 0,00051 mol.


b) Beregn den aktuelle stofmængdekoncentration af chlorid, [Cl-] i det fortyndende havvand. 

c) Beregn [Cl-] i det ufortyndede havvand.

        

d) Antag, at chlorid udelukkende findes sammen med natriumioner og beregn massen af NaCl i 1L havvand. 

e) Sammenlign resultaterne fra de to titreringer, og kommentér. 

Se vedhæftet fil

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2021 af mathon

Du har ikke angivet fortyndigsgraden.


Skriv et svar til: Stofmængdekoncentration af chlorid i havvand hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.