Kemi

Overenstemmelse med pH-værdier

11. maj 2021 af Østergaard1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har fået målt pH-værdierne

Hvordan findes der ud af resten?

Forklaring ønskes og vises

Se vedhæftede fil

Vedhæftet fil: Skærmbillede (436).png

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. maj 2021 af janhaa

yes:

1) pH = -log(0,1)  = 1

2) pH = -log(0,01) = 2

3) pH = -log(0,001) = 3

then you can explain :=)


Skriv et svar til: Overenstemmelse med pH-værdier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.