Kemi

Airbags

15. maj 2021 af MaryamS - Niveau: Universitet/Videregående

Nogen der kan hjælpe med dette spørgsmål?

Vedhæftet fil: 1d.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2021 af mathon

\begin{array}{llllll}& m(NaN_3)=n\cdot M=\left ( \frac{\left ( 3\;atm \right )\cdot \left ( 35\;L \right )}{\left ( 0.082057\:\frac{atm\cdot L}{mol\cdot K} \right )\cdot \left ( (273.15+50) \;K\right )} \right )\cdot \left ( 65.001\;\frac{g}{mol} \right )=3.96\;g \end{array}


Skriv et svar til: Airbags

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.