Kemi

Reaktionsskema

15. maj 2021 af MaryamS - Niveau: Universitet/Videregående

Nogle der kan hjælpe mig med reaktionsskemaet? 

Vedhæftet fil: 2b.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2021 af mathon

                          \small \begin{array}{llllll}&& \underset{0.15916\;kg}{\underbrace{Cu_2S\,_{\textit{(s)}}}}\;+\;O_2\,_{\textit{(g)}}\;\longrightarrow \;\underset{0.12710\;kg}{\underbrace{2\,Cu\,_{\textit{(s)}}}}\;+\;SO_2\,_{\textit{(g)}}\\&& 1000\;kg\qquad \qquad \qquad \qquad \quad x\\\\&& \frac{1000}{0.15916}=\frac{x}{0.12710\;kg}\\\\&& x=\frac{1000}{0.15916}\cdot \left ( 0.12710\;kg \right )=798.567\;kg \end{array}


Skriv et svar til: Reaktionsskema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.