Fysik

Afstandsbestemmelse(supernova)

16. maj 2021 af Kedde3 - Niveau: C-niveau

se billed

Vedhæftet fil: afstandsbestemmelse.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2021 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2021 af peter lind

Hvad vil du spørge om?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. maj 2021 af ringstedLC

a)

\begin{align*} I_{modt} &= \frac{P_{udsent}}{4\cdot \pi\cdot r^2} \\ r^2 &=...\Rightarrow r=\textup{afstand}=\;?\,\textup{m} \end{align*}


Svar #4
16. maj 2021 af Kedde3

Jeg undrede mig over hvordan jeg kunne finde afstanden til super novaen:)


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. maj 2021 af peter lind

Du skal isolere r2 i ligningen givet i opgaven og derefter sætte tal ind og regne


Skriv et svar til: Afstandsbestemmelse(supernova)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.