Matematik

Retvinklet trekant i graf.

18. maj 2021 af Mojito101 - Niveau: B-niveau

Halløjsa. Nogen der har et bud på den vedlagte opgave, da jeg er helt blank? ;(

Alt hjælp modtages med kyshånd. 

Vedhæftet fil: 6.D1.1 png.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2021 af AMelev

                           
a) Q(3,0), P(3,f(3)), Areal = ½·g·h, g = |RQ| og h = |QP|

b) Som i a), men Q(x,0) og P(x,f(x))

c) Grafen for A er en parabel med grenene nedad, så A har maksimum i toppunktet.


Skriv et svar til: Retvinklet trekant i graf.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.