Matematik

skæring med x akse nulpunkt

20. maj 2021 af shain - Niveau: C-niveau
Det er 3 opgaver A B Og C omhandler lineær funktioner
a) f(x)= 125x-6875
b) 0= 6875/125 = x antal af arbejdstimer han skal arbejde

c) løs ligningen og find x timer

Er det korrekt opstillet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2021 af peter lind

Nej

Du angiver jo ikke hvad opgaverne går ud på

0 = 6875/125 = x er en modstrid

c) hvilken ligning


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2021 af mathon

                      \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& \textup{Mikkels overskud:}& f(x)=-125\cdot x+6875\\\\ \textbf{b)}\\& \textup{N\aa r udgifter er lig}\\& \textup{indt\ae gter g\ae lder:}&f(x)=0\\\\ \textbf{c)}\\& \textup{Antal timer f\o r}\\& \textup{overskud:}&x=\frac{6875}{125} \end{array}


Svar #4
20. maj 2021 af shain

b) forstår jeg ikke helt

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. maj 2021 af mathon

                      \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& \textup{Mikkels overskud:}& f(x)=-125\cdot x+6875\\\\ \textbf{b)}\\& \textup{N\aa r overskuddet }\\& \textup{er lig med 0 g\ae lder:}&f(x)=0\\\\ \textbf{c)}\\& \textup{Antal timer f\o r}\\& \textup{overskud:}&x=\frac{6875}{125} \end{array}


Svar #6
20. maj 2021 af shain

Det hjalp tak for det

Skriv et svar til: skæring med x akse nulpunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.