Matematik

Vektor aflevering

20. maj 2021 af Kaya2003 - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg har de her opgaver i min vektor aflevering, som jeg ikke er helt sikker på hvordan man regner.

Håber nogle kan hjælpe, og på forhånd tak. 

Opgaverne er lagt ind under filer, som et pdf - fil.

Vedhæftet fil: Vektor aflevering pdf.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2021 af peter lind

opgave 4

AB+BC + CD = AD

opgave 7

a·b = |a||b|cos(v) hvor v er den søgte vinkel


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2021 af janhaa

4)

(4, 3) + (4,2) + (t, 0) = (15, 5)

8 + t = 15

t = 7


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2021 af janhaa

7)

(3,2) \cdot (3,4) = 5\sqrt{13}\cdot \cos(a)\\ \\ \cos(a)=0,943\\ a=19,4^o


Skriv et svar til: Vektor aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.