Fysik

Bølgelængde lineær regression

23. maj 2021 af Markus668 - Niveau: B-niveau

Jeg skal bestemme bølgelængden for en laser ud fra lineær regression. jeg har lavet en lineær regression, og hældningen fra regressionen burde svare til  gitterkonstanten divideret med bølgelængden. Men dette passer ikke med mine beregninger, er der nogen der ved hvad der er galt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2021 af mathon

                         \small \small \sin\left ( \varphi_n \right )\textup{kan ikke overstige 1}


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2021 af mathon

                     \begin{array}{llllll}&& \lambda =\frac{d}{n}\cdot \sin(\varphi_n)\\\\&& \lambda =\frac{3333.33\;nm}{n}\cdot \sin(\varphi_n) \end{array}


Svar #4
23. maj 2021 af Markus668

Så er regressionen forkert? er lidt i tvivl


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. maj 2021 af mathon

      Ja.


Svar #6
23. maj 2021 af Markus668

tusind tak!


Skriv et svar til: Bølgelængde lineær regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.