Matematik

sandsynlighed

25. maj 2021 af jasmin1234561 - Niveau: C-niveau

har brug for hjælp til denne opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. maj 2021 af mathon

                      \small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&& p=&1-\textup{sum}\left ( \left \{ 0.44,0.33,0.20 \right \} \right )\\\\ \textbf{2)}\\&& \textup{2 spil:}& p\cdot p \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. maj 2021 af PeterValberg

a) Benyt at summen af sandsynlighederne er lig med 1

p(0)+p(1)+p(2)+p(3)=1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. maj 2021 af PeterValberg

b) Multiplicer sandsynlighederne

p(3,3)=p(3)\cdotp(3)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.