Fysik

lyset fra en galakse er rødforskudt med z = 0,004

26. maj 2021 af kjaernick - Niveau: C-niveau

bestem galaksens fart væk fra os

bestem afstanden ud til galaksen

hjælp søges hurtigt 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. maj 2021 af peter lind

z=v/c


Skriv et svar til: lyset fra en galakse er rødforskudt med z = 0,004

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.