Matematik

Integral...HJÆLP

31. maj 2021 af xx2020 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har en opgave der siger at jeg skal bestemme integralet (som er vedhæftet). Kan virkelig bruge noget hjælp!

Tusind tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. maj 2021 af mathon

\begin{array}{llllll}&& \int_{0}^{2}\left ( 3x^2+4x+3 \right )\mathrm{d}x=\left [x^3+2x^2+3x \right ]_{0}^{2}=2^3+2\cdot 2^2+3\cdot 2-\left ( 0^3+2\cdot 0^2+3\cdot 0 \right )=\\\\&& \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \quad\, \, 8+8+6=22 \end{array}


Brugbart svar (4)

Svar #3
31. maj 2021 af SauIGoodman

#2

\begin{array}{llllll}&& \int_{0}^{2}\left ( 3x^2+4x+3 \right )\mathrm{d}x=\left [x^3+2x^2+3x \right ]_{0}^{2}=2^3+2\cdot 2^2+3\cdot 2-\left ( 0^3+2\cdot 0^2+3\cdot 0 \right )=\\\\&& \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \quad\, \, 8+8+6=22 \end{array}

Jeg synes det vil være mere hensigtsmæssigt, hvis du lod den studerende arbejde selv. Det du kunne gøre er at give den studerende et konkret eksempel som ligner, og deraf lade personen arbejde selv. Overvej, hvor meget personen lærer af dine udregninger. Ja, måske lærer de lidt, men jeg er i tvivl om at de får udviklet deres kompetencer i at tænke selv i matematik. 


Skriv et svar til: Integral...HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.