Fysik

Opdriften

04. juni 2021 af jiju2324 - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med den her opgaven? Tak på forhånd


Svar #1
04. juni 2021 af jiju2324

Den her 

Vedhæftet fil:Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. juni 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. juni 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& \textup{opdrift:}\\&& F_{op}=V\cdot \varrho _{luft}\cdot g\\\\&\textup{tyngdekraft:}\\&& F_t=V\cdot \varrho _{ballon}\cdot g\\\\& \textup{sv\ae vning:}\\&& F_{op}-F_t -m\cdot g =0\\\\&& m=\frac{F_{op}-F_{t}}{g}=V\cdot \varrho _{luft}-V\cdot \varrho _{ballon}\\\\\\&& m=\left (\varrho _{luft} -\varrho _{ballon} \right )\cdot V \end{array}


Skriv et svar til: Opdriften

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.