Kemi

masse beregning

14. juni 2021 af ikjuijhy - Niveau: B-niveau

jeg har brug for hjem til at finde ud af hvordan man kan bregne massen af carbondioxid, når der anvendes 100g C5H10


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2021 af janhaa

hint:

C5H10 + 7,5O2 => 5CO2 + 5H2O


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2021 af janhaa

100 g C5H10 => M=m/n=>

n = m/M = 1,43 mol

n(CO2)=?


Skriv et svar til: masse beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.