Kemi

Redox

02. september 2021 af htxelevinød - Niveau: A-niveau

Skriv og afstem reaktionsskemaet for oxidation af ethanal vha. Tollens’ reagens.

Kan nogen hjælpe med denne


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2021 af MountAthos

Til # 1

Din afstemning er ikke korrekt , Der er et O atom  på venstre side , men 2 O atomer

på højre side


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2021 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llllllllllllll}&& RCHO\;_{\textit{(aq)}}\;&+&\;2\,\left [Ag\left ( NH_3 \right )_2 \right ]^+\;_{\textit{(aq)}}\;&+&\;3\,OH^-\;_{\textit{(aq)}}\;\longrightarrow \;RCOO^-\;_{\textit{(aq)}}\;&+&\;2\,Ag\;_{\textit{(s)}}\;&+&\;4\;NH_3\;_{\textit{(aq)}}\;&+&\;2\,H_2O\;_{\textit{(aq)}}\\\\\\ && CH_3CHO\;_{\textit{(aq)}}\;&+&\;2\,\left [Ag\left ( NH_3 \right )_2 \right ]^+\;_{\textit{(aq)}}\;&+&\;3\,OH^-\;_{\textit{(aq)}}\;\longrightarrow \;CH_3COO^-\;_{\textit{(aq)}}\;&+&\;2\,Ag\;_{\textit{(s)}}\;&+&\;4\;NH_3\;_{\textit{(aq)}} \;&+&\;2\,H_2O\;_{\textit{(aq)}}\end{array}


Skriv et svar til: Redox

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.