Kemi
elektronformel og stregformel
10. september 2021 af
Princess0940 (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Se venligst vedhæftede fil
Er det sat op okay?
Hvordan skal det ellers sættes op?
Vedhæftet fil: Elektronformel og stregformel.docx
Svar #1
11. september 2021 af Sveppalyf (Slettet)
Det er sat fint op.
H2O:


CO2:

O=C=O
N2:
:N:::N:
NΞN
O2:

O=O
HCN:
H:C:::N:
H-CΞN
Skriv et svar til: elektronformel og stregformel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
