Matematik

differential regning

10. september 2021 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

Hej er der nogen, der kan forklare mig metoden, jeg er blannnk

på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. september 2021 af Eksperimentalfysikeren

Differentier h(t) Indsæt derefter 1 i stdet for t. Benyt oplysningerne om f(1) og f'(1).


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. september 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. september 2021 af ringstedLC

Funktionen er et produkt af to andre funktioner:

\begin{align*} h(t) &= g(t)\cdot f(t) \\h'(t) &=... \\ h'(1) &= \;? \end{align*}


Svar #4
10. september 2021 af Nanna34

#3

Funktionen er et produkt af to andre funktioner:

\begin{align*} h(t) &= g(t)\cdot f(t) \\h'(t) &=... \\ h'(1) &= \;? \end{align*}

ja, jeg fandt også ud af det :))) 


Skriv et svar til: differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.