Fysik

Omregn kWh til kJ

12. september 2021 af Alrighty - Niveau: C-niveau

Har læst at 1 kWh = 3600 kJ. Skal der ikke bruges nogen formel ellers? Er det underordnet om det er fjernvarme?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2021 af peter lind

nej

ja, Effekt er effekt uafhængig aff enheden


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2021 af ringstedLC

a.

\begin{align*} 1\,\textup{kWh} &= 10^3\,\textup{W}\cdot 3600\,\textup{s} \\ &= 3600\,\textup{kJ}\;,\;\textup{W}\cdot \textup{s}=\textup{J} \\ 31300\,\textup{kWh} &= 31300\cdot 3600\,\textup{kJ}=\;?\,\textup{kJ} \end{align*}


Skriv et svar til: Omregn kWh til kJ

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.