Kemi

hvor mange ml

13. september 2021 af unicorn66 - Niveau: Universitet/Videregående

Hvor mange mL 0,50 M NaOH-opløsning skal blandes med 10,0 g [BH]Cl, og derpå fortyndes til 250 mL for at opnå en opløsning med pH = 7,60?

M([BH]Cl) = 157,60 g/mol

pKa = 8,075


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2021 af Moderatoren

Se denne tråd: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1990271

Eller skriv dine problemer med opgaven.


Svar #2
13. september 2021 af unicorn66

Det skal give 31.8mL så det passer nok ikke med den formel?


Skriv et svar til: hvor mange ml

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.