Matematik

udbud og efterspørgsel

19. september 2021 af Jake94 - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg sidder med en udfordring 

Q=171-20p+20pb+3pc+0,002y, hvor 

Q: mængde af svinekød(mio. kg.) 

p: prisen på svinekød 

pb: prisen på oksekød 

pc: prisen på kyllingekød 

y: forbrugerens indkomst 

forbrugerens indkomst stiger med 200 dollars om året, hvor meget stiger produktionen med? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2021 af ringstedLC

Uden andre oplysninger:

\begin{align*} Q_1-Q_0 &= ...+\tfrac{2}{1000}\cdot (y+200)-...+\tfrac{2}{1000}\cdot y \\ Q_1-Q_0 &= \;?\,\textup{mio. kg} \end{align*}

men så nemt er det nok ikke...

Måske kunne vi blive klogere, hvis du vedhæfter et godt billede af hele opgaven.


Svar #2
19. september 2021 af Jake94

Det er sådan opgaven er formuleret:/ jeg ved ikke hvad jeg yderligere kan supplerer med.. 


Skriv et svar til: udbud og efterspørgsel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.