Kemi

Bindingsvinkel

22. september 2021 af EmilieHansen03 - Niveau: B-niveau

Hej 

Er der en derude der har mulighed for at forklare mig hvordan man finder frem til bindingsvinklen?

Mange tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2021 af Viderekem (Slettet)

Enkelt = Tetraeder 

Dobbelt= Plan 

Tripel = Lineær 


Skriv et svar til: Bindingsvinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.