Kemi

stofmængde - hjælp

23. september 2021 af Samfundsfagsfidusen - Niveau: C-niveau

hej

hvordan beregner man stofmængden forstår det slet ik.

n (AgNO3) = c (AgNO3) ⋅ V (AgNO3). I kender c(AgNO3) = 0,10 mol/L. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2021 af Viderekem (Slettet)

#0

hej

hvordan beregner man stofmængden forstår det slet ik.

n (AgNO3) = c (AgNO3) ⋅ V (AgNO3). I kender c(AgNO3) = 0,10 mol/L. 

Opstil et beregningsskema 


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2021 af janhaa

#0

hej

hvordan beregner man stofmængden forstår det slet ik.

n (AgNO3) = c (AgNO3) ⋅ V (AgNO3). I kender c(AgNO3) = 0,10 mol/L. 

c = n/V

n = c*V

need V


Svar #3
23. september 2021 af Samfundsfagsfidusen

tak for hjælpen


Skriv et svar til: stofmængde - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.