Kemi

reaktionensentropien

23. september 2021 af Nanna34 - Niveau: Universitet/Videregående

er det rigitgt indtil videre?

på forhånd tak


Svar #1
23. september 2021 af Nanna34

#0

er det rigitgt indtil videre?

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2021 af janhaa

#1
#0

er det rigitgt indtil videre?

på forhånd tak

ja


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2021 af janhaa

b) mer uorden på høyre side (2 mol) enn på venstre side,

ergo øker entropien, \Delta S>0


Svar #4
24. september 2021 af Nanna34

kan det passe, at jeg har fået følgende resultater:

deltaH = 75kJ*mol-1

 delta G= 51 kJ*mol-1

delta S =0,082kJ*mol-1

den laveste temperatur =914,63 K?


Skriv et svar til: reaktionensentropien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.