Matematik

Stykkevis Defineret Funktion

24. september 2021 af Marrius - Niveau: B-niveau

Forstår ikke rigtigt...

Hvordan kommer man frem til forskriften? 

!Helst ikke svar så jeg kan lære det :D!

På forhånd mange tak


Svar #1
24. september 2021 af Marrius

Har løst den!!


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2021 af rycdi

#1

Har løst den!!

hvad fik du det til?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2021 af SuneChr

Vi kan endda gøre funktionen mere raffineret:
Betragt  y = - |x|  og forskyd den i retning ad vektor  \binom{3}{5} .
Den nye funktion, f (x) ,  hedder da
y - 5  =  - |x - 3|        ⇔        y  =  - |x - 3| + 5
Det samme kan vi gøre for enhver stykvis funktion med to symmetriske lineære grene.


Skriv et svar til: Stykkevis Defineret Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.