Matematik

Funktion af to variable

01. oktober 2021 af javannah5 - Niveau: A-niveau
Hvordan løser jeg opgave a med tnspire programmet?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2021 af mathon

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll}&& \textup{Define }f(x,y)=\frac{e^x}{y^2+1}\\\\&& \textup{Define }f_x(x,y)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} x}\left ( f(x,y) \right )\\\\&& \textup{Define }f_y(x,y)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} y}\left ( f(x,y) \right )\\\\ \textup{Beregninger:}\\&& f_x(0,1)\\\\&& f_y(0,1) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2021 af Anders521

#0 Du kan definere funktionen i TI-Nspire, og dernæst definere de partielle afledede og til sidst udregne de søgte funktionsværdier


Svar #4
01. oktober 2021 af javannah5

tak


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. oktober 2021 af Soeffi

#0. Prøv evt. at google: Partial Derivatives TI-nSpire.


Svar #6
01. oktober 2021 af javannah5

Hvordan gør man det samme med b?
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #8
01. oktober 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{tangentplans-}\\ \textup{ligning i }(0,1)\textup{:}\\&& z=f_x(0,1)\cdot (x-0)+f_y(0,1)\cdot (y-1)+f(0,1) \end{array}


Skriv et svar til: Funktion af to variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.