Matematik

Bestem grafen f(0) ved hjælp af grafen

02. oktober 2021 af pringels123 - Niveau: C-niveau

Hej. jeg kan ikke rigtig finde ud af hvordan men aflæser osv. 
Håber i kan hjælpe :) 

Opgaverne lyder på følgende 

a. bestem f(0) ved hjælp af grafen. Benyt bilag. 
b. Bestem fordoblings konstanten. Benyt gerne bilag. 


Svar #1
02. oktober 2021 af pringels123

Vedhæftet bilaget 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2021 af ringstedLC

a) Ternene er 1 x 1:

\begin{align*} f(0) &= y\textup{-v\ae rdien af }\bigl(0, f(0)\bigr) \end{align*}

b)

\begin{align*} f(x) &= b\cdot a^x \\ f(0+T_2) &= 2\cdot f(0) \\T_2 &= \;? \end{align*}


Svar #4
02. oktober 2021 af pringels123

Forstår bare ikke helt hvad jeg skal indætte i der for der f.eks. står T2 osv  


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. oktober 2021 af StoreNord

#0
I denne opgave er det ikke mening, du skal bruge formeler.
Du skal bare aflæse, hvad x er, når f(x) er dobbelt så stor som 4; altså når f(x) er 8.


Skriv et svar til: Bestem grafen f(0) ved hjælp af grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.