Matematik

matematik geometri

03. oktober 2021 af kjkl (Slettet) - Niveau: 8. klasse

er gået i stå med de her opgaver

1. udfyld tabellen

2. Ligningen for linje m er y= 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2021 af ringstedLC

1. Aflæs y-værdien, når x = -2 og aflæs x-værdien, når y = 4

2.

\begin{align*} m:y &= a\cdot x+b \\ 2 &= a\cdot 0+b\;,\quad(x,y)=(0,2)\,\textup{fremg\aa r\,af\,tabellen} \\ b &= \;? \\ y_1=\;? &= a\cdot (-2)+b\;,\quad(x,y_1)=(-2,y_1)\,\textup{hvor }y_1\;\textup{er\,fundet\,i\,spg.1} \\ a &= \;? \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2021 af yukihaku (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: matematik geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.