Matematik

Bestem følgende integral

07. oktober 2021 af Estridsen - Niveau: A-niveau

Kære alle sammen

Er der en venlig sjæl som kan hjælpe mig med følgende regnestykke (se venligst billede)

Min CAS lommeregner giver mig resultatet 4, men når jeg selv prøver at regne uden lommeregner, så får jeg hver gang et forskelligt resultat. Tydeligvis kan jeg ikke finde ud af, at regne med parenteser og søger derfor hjælp .. 

På forhånd tusind tak for hjælpen

Vedhæftet fil: 20211007_144656.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2021 af mathon

     \small \begin{array}{llllll} \int_{2}^{4}\left (x-2 \right )^3\mathrm{d}x=\int_{2}^{4}\left (x-2 \right )^3\mathrm{d}\left (x-2 \right )=\left [\frac{1}{4}\cdot (x-2)^4 \right ]_{2}^{4}=\frac{1}{4}\cdot \left ( 2^4-0^4 \right )=\frac{1}{4}\cdot 4^2=4 \end{array}


Svar #2
08. oktober 2021 af Estridsen

Hej Mathon

Tusind, tusind tak for hjælp og hurtig respons ..

Med venlig hilsen


Skriv et svar til: Bestem følgende integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.