Matematik

Angiv partikulære løsning med andet element=0

15. oktober 2021 af MajaXm - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, jeg har en opgave hvor jeg skal angive den partikulære løsning y0 som har andet element lig med nul. Hvad menes der med dette? 

Ligningssystemet giver: (y1,y2,y3)=(5,3,0)+t*(0,1/2,1) 

Hvilket jeg er kommet frem til da: 

y1=5 

y2-1/2*y3=3 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. oktober 2021 af SauIGoodman

Upload opgaven.


Svar #2
15. oktober 2021 af MajaXm

Første del af opgave 


Svar #3
15. oktober 2021 af MajaXm

Anden del af opgaven 


Skriv et svar til: Angiv partikulære løsning med andet element=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.