Matematik

differentialregning

01. november 2021 af Siljest - Niveau: B-niveau

Jeg skal bruge akut hjælp til denne opgave i min aflevering? En der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2021 af ringstedLC

a) Du har både funktionsværdien og hældningen i tangentpunktet. Indsæt dem i tangentligningen.


Svar #3
01. november 2021 af Siljest

Hvad for en ligning sætter man ind i?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2021 af ringstedLC

Se afsnittet om diff.-regning i FS .


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. november 2021 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{\#3}\\& \textup{for en skr\aa, ret linje}\\& \textup{g\ae lder:}\\&& \Delta y=a\cdot \Delta x\\\\&& y-y_o=a\cdot (x-x_o)\\& \textup{for tangenten:}\\&& y-f(x_o)=f{\, }'(x_o)\cdot (x-x_o)\\\\\\&& y=f{\, }'(x_o)\cdot (x-x_o)+f(x_o) \end{array}


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.