Kemi

osmose og osmolære koncentrationer

03. november 2021 af matematikhaha - Niveau: Universitet/Videregående

please hjælp med opgave b og c i vedhæftede billede

Vedhæftet fil: opgave 2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2021 af janhaa

b)

i) 10^{-3}*2=2*10^{-3}\,osM

ii)

10^{-3}*3=3*10^{-3}\,osM

iii)

10^{-3}*4=4*10^{-3}\,osM
 

iv)

10^{-3}*9=9*10^{-3}\,osM


Svar #2
03. november 2021 af matematikhaha

Hej janhaa

tak for svar. Hvordan kommer du frem til disse udregninger?


Svar #3
03. november 2021 af matematikhaha

Er det rigtig forstået at man skal kigge på mængden af atomer i molekylerne hvorefter du ganger med 10-3 for at ændre fra mM til osmolær koncentration ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2021 af janhaa

#3

Er det rigtig forstået at man skal kigge på mængden af atomer i molekylerne hvorefter du ganger med 10-3 for at ændre fra mM til osmolær koncentration ?

Yes


Svar #5
03. november 2021 af matematikhaha

perfekt. 

er din opgave iii så ikke forkert eller er det bare mig? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. november 2021 af janhaa

#5

perfekt. 

er din opgave iii så ikke forkert eller er det bare mig? 

Iii er korrekt, men æ glemte glukose 

den blir;

(5 milli )* 24 osM = 120 os mM = 0,12 osM


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. november 2021 af janhaa

#5

perfekt. 

er din opgave iii så ikke forkert eller er det bare mig? 

Det er 3 Na og 1 PO4^3- , dvs 4 


Skriv et svar til: osmose og osmolære koncentrationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.