Kemi

koncentation

03. november 2021 af Hans12333 - Niveau: B-niveau

Hvad er koncentrationen af [Al(H2O)6]3+ i en 0,10 M opløsning af Al2(SO4)3?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2021 af Viderekem (Slettet)

2*(0,10M)=0,20 M


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. november 2021 af mathon

            [Al(H2O)6]3+ = 2 · (0.10 M) = 0.20 M


Svar #3
03. november 2021 af Hans12333

Hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2021 af Viderekem (Slettet)

#3

Hvorfor?

Aluminiumsulfat indeholder jo 2 Al pr. molekyler  


Skriv et svar til: koncentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.