Matematik

opgave 1. Tegn trappediagrammet og stolpediagrammet over antal landbrug i de forskellige regioner, samt bestem kvartilsæt, middeltal, varians og spredning. Tegn boksplot. Bestem 40% fraktilen.

04. november 2021 af amalie3345 - Niveau: C-niveau

Dette er spørgsmålet til opgaven neden under, jeg er desuden vedhæftet et hjælpe midel som jeg ikke kunne sætte ind, jeg har også under opgaven sat noget tekset ind som også er hjælpe midel dette er alt man får afvide om opgaven eller spøsrger endelig:) er helt opgivet på opgaven forstår den slet ikke, kan nogle hjælpe?.

opgave 1. Tegn trappediagrammet og stolpediagrammet over antal landbrug i de forskellige regioner, samt bestem kvartilsæt, middeltal, varians og spredning. Tegn boksplot. Bestem 40% fraktilen.

Opgave 2.  Tegn en sumkurve og histogram. Desuden bestem kvartilsæt, middeltal, varians og spredning. Tegn boksplot. Bestem 70% fraktil.

Følgende figur viser ændringen i høstudbyttet efter overgang fra traditionelle dyrkningspricipper til økologisk dyrkning i Afrika.

Den grønne revolution er en fællesbetegnelse for udvikling af mere produktive landbrugssystemer i udviklingslande fra slutningen af den anden verdenskrig og frem til begyndelsen af 1980’erne. Selvom begrebet ”den grønne revolution” først blev hæftet pa° i slutningen af 1960’erne, begyndte udviklingen i Mexico allerede ved slutningen af anden verdenskrig. Her var Norman Borlaug (senere nobelprismodtager) med til at udvikle de højt-ydende majs-sorter, som revolutionerede Mexicos majsproduktion i løbet af fa° a°r. Den grønne revolution har været mest succesfuld i Asien-ikke mindst i Indien, som har mangedoblet udbyttet af mange afgrøder som for eksempel hvede, majs og ris siden 1960.

Følgende tabel viser effekten af den grønne revolution pa° hvedeudbyttet i Indien

Vedhæftet fil: Dok5.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2021 af janhaa

HUF, lang oppgave og docx-fil

We prefer pdf-files


Svar #2
04. november 2021 af amalie3345

meget af det er bare tekst til hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2021 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Skriv et svar til: opgave 1. Tegn trappediagrammet og stolpediagrammet over antal landbrug i de forskellige regioner, samt bestem kvartilsæt, middeltal, varians og spredning. Tegn boksplot. Bestem 40% fraktilen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.