Kemi

Koncentration

17. november 2021 af Gullt - Niveau: B-niveau

Har jeg regnet denne opgave korrekt ud? 

Tak, på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2021 af mathon

           Nej


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2021 af janhaa

[HCl] = 0,238 M


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. november 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textup{Titerligning:}\\& \left ( 0.020\;L \right )\cdot c_s=\left ( 0.047\;L \right )\cdot \left ( 0.1\;M \right )\\\\& c_s=\frac{ 0.047\;L }{0.020\;L}\cdot \left ( 0.1\;M \right )=0.024\;M \end{array}


Skriv et svar til: Koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.