Matematik

Lineær Programmering

17. november 2021 af Estridsen - Niveau: A-niveau
Kære Alle Sammen

Er der mon en venlig sjæl som kan hjælpe mig med følgende opgave (se venligst vedhæftet)

På forhånd mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2021 af jl9

Skal man ikke starte med at opstille funktionen G(x,y) ved at lægge de to funktioner g_mat og g_eng sammen og dividere dem med 2?


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2021 af SuneChr

Lineær programmering er det ikke rigtigt at sige, da begge funktioner ikke er lineære.
# 1 Jo.
Find
maks G(x , y)  ved partiel differentiation.
Løs dernæst
G(x , y) = 20   og   G(x , y) = 40
som er den rumlige flades skæringskurve med planen z = 20 og med planen z = 40 .


Skriv et svar til: Lineær Programmering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.