Matematik
Lineær Programmering
18. november 2021 af
Estridsen
-
Niveau: A-niveau
Kære alle sammen
Er der mon en venlig sjæl som kan hjælpe mig med følgende opgaver ? (Se venligst vedhæftet)
På forhånd mange tak
Er der mon en venlig sjæl som kan hjælpe mig med følgende opgaver ? (Se venligst vedhæftet)
På forhånd mange tak
Vedhæftet fil: 20211118_215451.jpg
Svar #2
18. november 2021 af Estridsen
Kære Peter
Tusind tak for svar .. Jeg har dog modtaget et billede af min vedhæftet fil retur .. Er det bevidst:) ?
Med venlig hilsen
Tusind tak for svar .. Jeg har dog modtaget et billede af min vedhæftet fil retur .. Er det bevidst:) ?
Med venlig hilsen
Svar #3
18. november 2021 af peter lind
1: f(x,y) = P(x)+P(y) -VO(x,y)
2) Find f'x(x,y) og f'y(x,y) og løs ligningssystemet f'x = 0 og f'y = 0
3) Indsæt løsningen i 2 i f(x,y)
Skriv et svar til: Lineær Programmering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

