Matematik

Talmængde a og b

19. november 2021 af Maj52 - Niveau: C-niveau

Hejsa

Nu har jo forsøgt at læse i Ibogen og google, uden at blive klogere.

Spørgsmål: Hvilke talmængde tilhører konstanterne a og b?

På forhånd tak ;-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2021 af PeterValberg

Det virker til, at det er taget ud af en eller anden sammenhæng,
kan du ikke uddybe, eventuelt uploade hele opgaveteksten....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
19. november 2021 af Maj52

Der står i spørgsmålet...

Angiv den generelle opbygning af en lineær funktion og angiv hvilken talmængde konstanterne a og b tilhører. Redegør desuden for den betydning a og b har, når grafen skal tegnes. Medtag til sidst også formlerne til at finde a og b ( den er vel selve udregningen fra nogle koordinater) og vis et eksempel på hvordan man bruger formlerne.

Mvh Majbritt 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2021 af PeterValberg

De må bestemt tilhøre de reelle tals mængde \mathbb{R}
Spørgsmålet giver ikke rigtig mening, hvis du spørger mig.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
19. november 2021 af Maj52

Jeg har også hængt ved det spørgsmål hele dagen :/


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. november 2021 af janhaa

a, b \in \mathbb{R}


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. november 2021 af SuneChr

Man kan se på tilfældene
a → - \infty
a = 0
a → \infty
og se, hvordan linjen med forskriften   y = ax + b   ligger i planen.
b skulle ikke volde vanskeligheder.


Svar #7
19. november 2021 af Maj52

Tak for de fine svar ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. november 2021 af SuneChr

Tegn en vilkårlig ret linje i planen og vælg et vilkårligt punkt på linjen.
Drej linjen 360º om punktet og sig undervejs inde i dit hoved:  a = .... , a = .... , a = .... , ...........


Skriv et svar til: Talmængde a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.