Matematik

bestem f(x) dx

21. november 2021 af me1234me - Niveau: A-niveau

billede er vedhæftet.

jeg forstår ikke helt hvordan jeg gør det, men jeg skal vel bruge integrationsprøven?

Vedhæftet fil: bestem dx.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. november 2021 af Viderekem (Slettet)

 ∫(6x2 + 2x)dx = 6·(1/3)·x2+1 + 2·(1/2)·x1+1 + k = 2x^3 + x^2 + k

God søndag 


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. november 2021 af jantand

Du skal bare integrere funktionen


Svar #3
21. november 2021 af me1234me

okay, tak. Det giver bedre mening


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. november 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. november 2021 af ringstedLC

#2: Regne- og tastefejl:

∫ 6x2 - 2x +1 dx = 6 · 1/(2+1)x2+1 - 2 · 1/(1+1)x1+1 + 1/(0+1)x0+1 +  k = 2x3 - x2 + x + k

#0: Int.-prøven bruges til at kontrollere integrationen:

(2x3 - x2 + x + k)' = 6x2 - 2x + 1 + 0


Svar #6
21. november 2021 af me1234me

hvordan bestemmer jeg så arealet

Vedhæftet fil:b.png

Brugbart svar (0)

Svar #7
21. november 2021 af ringstedLC

b) AM = ∫af(x) dx = F(b) - F(a)


Skriv et svar til: bestem f(x) dx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.