Matematik

Vektorer

22. november 2021 af Carolinelc - Niveau: A-niveau

Hejsa

Opgaven lyder: Linjen m skærer koordinatakserne i A(0,3) og B(6,0). Bestem de spidse vinkler, som linjen danner med akserne.

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2021 af SuneChr

Retvinklet trekant, kateterne 6 og 3.
Benyt tangens af en vinkel.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2021 af janhaa

Slope, a= -3/6 = -1/2

arctan(-0.5) = -26,6o

etc...


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. november 2021 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.